Wizz Air félmaraton 2019

Wizz Air félmaraton 2019

Hajnali 2:30 perc: csörög az ébresztő. Igen kelnem kell, hiszen vár Budapesten a Wizz Air félmaraton. Már este elhatároztam, hogy egy kellemes tempóban fogom teljesíteni, mert nemrég volt sérülésem. Így is volt: igyekeztem is betartani. Volt, hogy néha el vitt a hév, de mondtam, nem lehet, mert nekem még nagyon sok gyermeken kell segítenem a futásaimmal, vigyáznom kell magamra! Az idő nagyon kellemes volt, így a VMK trikó pont ideális volt. Remélem sokakhoz eljutott az üzenetem. 🙂 Boldog vagyok, hisz, egész jól is ment és büszkén léphettem át a célvonalat. <3

Kolorfutás, Kazincbarcika

Kolorfutás, Kazincbarcika

Augusztus 4-én harmadjára vettem részt Kazincbarcikán a Kolorfutáson. Ez a verseny azonban más volt mint a többi, hiszen magamon viselve, büszkén vihettem hírét a Vedd Meg Kilóra jótékonysági oldal létezésének. Örömmel tölt el hogy részese lehetek ennek a fantasztikus kezdeményezésnek.

15 km ima

15 km ima

Ébredés után irány a terep, hisz 15 km boldogság, amivel segíthetek! Vittem magammal a drága kiskutyámat, Shadow-t, aki nagyon élvezte velem együtt minden percét. Sárban csúszkáltunk, pocsolyában cammogtunk, de ez minket nem érdekelt, hisz nemes célért tettük és tenni is fogjuk! Semmi sem tántoríthat el minket! A természet gyönyörű, lélekgyógyitó ereje is van… A kő kereszthez futottunk, ahol egy imát mondtam el, hogy mihamarabb meggyógyulhassanak a gyermekek. Nagyon várom az újabb km-t, hogy ismét ilyen csodában legyen részem.

Jó pár félmaraton

Jó pár félmaraton

Csodálatos érzés az számomra, mikor futok. Igazán nemes célért teszem. A futásaim során segítek a beteg gyermekeken. Mindig is a szívemen viseltem a fogyatékkal élő embereket. Egy nagy álmom valósult meg, hogy jótékony futó lehettem. Rengeteget futok terepen is és aszfalton. A természetben jobban szeretek futni, mert az tölt csak fel igazán. Ilyenkor magammal viszem a kutyusomat Shadow-t. Remélem egyszer terápiás kutya lesz belöle és együtt segíthetünk. Egy jó pár félmaraton, maraton van már mögöttem. Nagyon sok tervem van még, remélem hamarosan teljesítem is őket.